TOIMINTA

Toiminta

Malviniemi Company tuottaa tanssiesityksiä ja soveltavan tanssin toimintaa sekä hankkeita, seminaareja ja työpajoja. Tanssiryhmä on merkittävä kulttuurialan toimija ja ainut ammattitanssiryhmä Vaasan ja Pohjanmaan alueella. Tuotamme vuosittain vähintään yhden uuden esityskokonaisuuden. Esitykset syntyvät Malviniemen ideoiden pohjalta ja joskus myös yhteistyössä säveltäjän kanssa. Elävä musiikki osana tanssiteoksia on ollut merkittävässä osassa Malviniemen koreografioita koko hänen uransa ajan. Ryhmä on esiintynyt Suomessa eri tanssifestivaaleilla ja tehnyt esitysvierailuja kansainvälisesti.

Kulttuurialan työllistäjä

Malviniemi Companyn tuotannoissa työllistyy vuosittain tanssijoita, muusikoita, valosuunnittelijoita, äänisuunnittelijoita, puvustajia ja tuottajia aina produktiokohtaisesti. Tuotantoja ovat tukeneet Opetus – ja kulttuuriministeriö, Taiteen edistämiskeskus, Pohjanmaan liitto, Svenska Kulturfonden, Pohjanmaan tanssin aluekeskus, Vaasan kaupunki, Suomen Kulttuurirahasto, Musiikin edistämissäätiö ja Svenska Österbottens förbund för utbildning och kultur.

Yhteistyö

Teemme yhteistyötä erilaisten toimijoiden kanssa, jotka voivat tukea ja rikastuttaa taiteellisesti korkeatasoisten esitysten ja sisältöjen tuottamisessa. Yhteistyökumppaneita ovat olleet: Pohjanmaan tanssin aluekeskus, Vaasan kirjasto- ja kulttuurikeskus, Keski-Pohjanmaan kamariorkesteri, Stormossen Oy, Zonta ry., Taike Pohjanmaan taidetoimikunta ja Vaasan Ammattikorkeakoulu.

Ikäihmiset

Vuodesta 2016 alkaen olemme tarjonneet ikäihmisille suunnattua esitys- ja luovantanssin toimintaa. Taiteilija kotona -toiminta tarjoaa luovan tanssin tuokioita ikäihmisille yhteistyössä Vaasan Kotihoidon
kanssa. Tanssituokiot on tarkoitettu mm. muistisairaille, yli 65-vuotiaille kotona asuville ikäihmisille. Lisäksi olemme tuottaneet sisältöjä Vaasan Ikäkeskuksen Alvar-palvelun ohjelmistoon, joka on kuvapuhelimen
välityksellä tarjottavaa ohjelmaa ikäihmisille.