Tue meitä

Tue toimintaamme liittymällä yhdistyksen jäseneksi

Toimintaamme ovat tukeneet Taiteen edistämiskeskus, Opetus- ja kulttuuriministeriö, lukuisat säätiöt ja kunnat. Vaasan kaupunki on tukenut toimintaa vuodesta 2015. Näin olemme mahdollistaneet useiden tanssiteosten toteutumisen, työllistäneet useita taiteen ja kulttuurialan ammattilaisia sekä tarjonneet taide-elämyksiä yleisölle kotimaassa ja kansainvälisesti.

Liittymällä yhdistyksen jäseneksi tuet ryhmän toimintaa sekä suomalaista tanssitaidetta. Me puolestamme tarjoamme jäsenille uusimmat kuulumiset toiminnastamme. Jäsenet saavat esityksiin edullisempia lippuja sekä alennuksia koulutuksiin ja muihin tilaisuuksiin.
Lähetä meille sähköpostia tai kysy lisätietoja jäsenyydestä: company@malviniemi.fi

Yhdistys

Tanssimajakka ry. (2448052-0) on perustettu 1.11.2011. Yhdistyksen tarkoituksena on toiminnallaan edistää nykytanssin asemaa kotimaassa, erityisesti Vaasan alueella, ja ulkomailla. Tämän lisäksi parantaa tunnettuutta ja tietoutta tanssitaiteesta. Yhdistyksen toiminta on yleishyödyllistä ja voittoa tavoittelematonta. Yhdistys ylläpitää Malviniemi Company -nimistä tanssiryhmää, jonka kotipaikka on Vaasa.

Tanssimajakka ry:n toimintaa johtaa hallitus, johon kuuluu sääntömääräisessä syyskokouksessa valitut puheenjohtaja ja 2-4 varsinaista jäsentä sekä 0-2 varajäsentä. Sääntömääräiset kokoukset järjestetään kahdesti vuodessa, keväällä ja syksyllä. Hallituksen toimikausi on kalenterivuosi.