Moments from K ensi-ilta 6.8.2020

Moments from K ensi-ilta 6.8.2020

 

Malviniemi Companyn uusi teos Moments from K ensi-iltaan 6.8.2020.

Moments from K teoksessa koreografi Mia Malviniemi käsittelee ihmisen suhdetta paikkaan, kaupunkiin ja luontoon. Koreografian ideat ovat syntyneet ajatuksista, miten kaupunki, luonto tai jokin paikka vaikuttaa ja muokkaa meitä ihmisinä sen estetiikan, kokemuksen tai eletyn kautta. Teoksessa on läsnä mennyt ja nykyhetki liikkeen, äänien, musiikin ja tilan kautta.

Tanssiryhmä työskentelee heinä-elokuussa Kokkolassa, Raatihuoneella Dance all year long-hankkeen residenssissä. Teos toteutetaan yhteistyössä Keski-Pohjanmaan kamariorkesterin kanssa. Teoksen tanssijat ovat Mia Malviniemi ja  Nanna Rahikainen. Musiikin säveltäjä on Ralf Nyqvist. Kamariorkesterin muusikoista mukana ovat  Teija Pääkkönen, Annica Brännkärr, Ari Hanhikoski ja Ulla Lampela.

Esitykset torstaina 6.8.2020 kello 18 ja 20. Raatihuone, Kokkola. Esitykseen on vapaa pääsy. Kello 18 esityksen jälkeen taiteilijatapaaminen.

Esitykseen voidaan ottaa rajallinen määrä katsojia, joten varaathan paikkasi etukäteen: eleni@danceallyearlong.com tai p. 040-7373 586

Tuotantoa ovat tukeneet Vaasan kaupunki, Svenska Kulturfonden ja Etelä-Pohjanmaan kulttuurirahasto.

Valokuvat Ulla Nikula