Malviniemi Company 10 -vuotta

Malviniemi Company 10 -vuotta

Tanssiryhmän 10-vuotista toimintaa juhlitaan syksyllä Moments from K -teoksen kiertueella. Esitykset toteutetaan yhteistyössä Keski-Pohjanmaan Kamariorkesterin ja Pohjanmaan tanssin aluekeskuksen kanssa.

Esitykset ovat Vaasan kaupungintalon juhla-salissa 28.9, Seinäjoella, Kalevan navetassa 30.9 ja  Pietarsaaressa, Schauman-salissa 1.10.2021.

Teoksen paikkasidonnainen esitys toteutettiin Kokkolan Raatihuoneella kesällä 2020 Dance all year long hankkeen residenssissä. Nyt koreografi Mia Malviniemi työstää teoksen näyttämölle neljälle tanssijalle. Teoksen musiikin on säveltänyt vaasalainen Ralf Nyqvist. Yhteistyö Malviniemen ja Nyqvistin kanssa on jatkunut jo vuodesta 2010, joten sitäkin on jo aika juhlistaa.  Keski-Pohjanmaan Kamariorkesterin muusikoista mukana ovat Teija Pääkkönen, Annica Brännkärr, Ari Hanhikoski ja Ulla Lampela.