Kädet kertovat Kokkolan Talvitanssit -festivaalilla 8.10.2021

Kädet kertovat Kokkolan Talvitanssit -festivaalilla 8.10.2021

 

Kädet kertovat teoskokonaisuus Kokkolan Talvitanssit -festivaalilla 8.10.2021 kello 19:30, Opistotalo

Teoskokonaisuuden on suunnitellut neljän eri taiteilijan työryhmä:  taidekäsityölainen Niina Hiltunen, videosuunnittelija Teemu Kyytinen, tanssitaiteilija Mia Malviniemi ja äänisuunnittelija Sami Silén. Tanssijana mukana on Ailish Maher.

Kädet kertovat rakentaa maailmaa, jossa neljän eri taiteenmuodon läsnäolo viestii katsojalle ja kokijalle hetkellisyyden vahvasti fyysisenä tilana. Taidetekstiili, video ja tanssiteos ovat itsenäisiä osia mutta yhdessä ne nivoutuvat kokonaisuudeksi, jossa erilaiset mielenmaisemat ovat läsnä.

Samassa illassa nähdään myös otteita People Pollution (2017) teoksesta. Esiintyjinä tanssija ja koreografi Mia Malviniemi, tanssija Nanna Rahikainen, muusikko Panu Sivonen ja äänisuunnittelija Stefan Backas. Musiikin on säveltänyt Ralf Nyqvist.

Lisätietoja festivaalin ohjelmistosta: kokkolantalvitanssit.net

 

LUOVA KUDONTA™

Festivaalin aikana järjestetään Luova kudonta -kurssi, jonka ohjaa taidekäsityöläinen Niina Hiltunen. Lauantaina 9.10.2021 kello 10-16:30. Lisätietoja: https://www.kokkola.fi/kasvatus-ja-koulutus/kokkolanseudun-opisto/

Ilmoittautuminen kurssille: https://opistopalvelut.fi/kokkola/search.php?l=fi&search=40109

Luova kudonta -kurssi liittyy monitaiteiseen Kädet kertovat -tanssiteokseen. Kurssille osallistuvat saavat alennuslipun Kädet kertovat -esitykseen. Varaa lippusi ennakkoon. Tarkemmat tiedot esityksestä ja lipun varaamisesta: www.kokkolantalvitanssit.net